19 feb 2013

"Si la injustícia té un nom és Palestina" [C]

El diputat i cap de llista de la CUP a les darreres eleccions al Parlament, David Fernàndez, ha afirmat durant una entrevista que "si la injustícia té un nom és Palestina".
Fernàndez ha estat un dels protagonistes del programa de sàtira política Polònia, que s'emet cada dijous a TV3, i ha participat al qüestionari amb el seu personatge de ficció.
El diputat ha assegurat que a la seva formació es vota tot per assemblea i que sempre diu "bona nit Palestina" perquè "si la injustícia té un nom és Palestina".


També li ha demanat que completi la frase "si es demostra que algú de la CUP ha cobrat diners irregularment" i ha seguit dient que no "que comenci a córrer".
Preguntat sobre quina seria la primera mesura que prendria si fos conseller d'Interior ha comentat que "dissoldria la brigada mòbil i després dimitiria".
A David Fernàndez, periodista de professió, li han demanat per quina seria la seva resposta si li oferissin ser director de La Vanguardia i ha respost que "m'exiliaria segurament".

de TV3

P.D.: Per ampliar --> http://politica.e-noticies.cat/un-diputat-de-la-cup-es-declara-profundament-antisionista-72392.html

No hay comentarios: